Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جهان نيوز»
2024-05-02@06:11:38 GMT

آثار و برکات امام مهدی(عج) در زمان غیبت

تاریخ انتشار: ۲۵ آبان ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۵۵۰۳۸۳

آثار و برکات امام مهدی(عج) در زمان غیبت

به گزارش جهان نيوز، سلمان محمدی کارشناس مذهبی با تبریک به مناسبت فرارسیدن آغاز امام زمان (عج) گفت: امام دوازدهم (عج) لقب‌های بسیاری دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به مهدی، خاتم، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم و خلف صالح اشاره کرد.

وی ادامه داد: با شهادت امام حسن عسکری (ع)، امام زمان (عج) در سن ۵ سالگی عهده دار منصب امامت شیعیان شدند و بدون شک آغاز امامت امام زمان (عج) آغاز روشنایی بر جهان اسلام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

براساس آنچه که در روایت‌ها به آن‌ها اشاره شده، تا آن زمان هیچ فردی از وجود مبارک آن حضرت آگاهی نداشت.

وی یادآور شد: دوران زندگی امام زمان (عج) به ۴ دوره تقسیم می‌شود که دوره نخست شامل تولد ایشان تا غیبتشان است و دوره دوم غیبت صغرا حضرت مهدی (عج) را شامل می‌شود.

آغاز امامت صاحب الزمان/وقتی حضرت (عج) در سن ۵ سالگی عهده‌دار منصب امامت شیعیان شدندمحمدی تصریح کرد: همچنین دوره‌های سوم و چهارم به ترتیب شامل دوره غیبت کبرا امام زمان (عج) و دوره حکومت این حضرت می‌شود.

سعید شمس کارشناس ارشد علوم قرآنی با اشاره به آغاز امامت امام زمان (عج) گفت: در شرایط کنونی با وجود غیبت امام زمان (عج) مسلمان شیعه همواره در محضر آن حضرت هستیم و از برکت‌های وجودی ایشان استفاده می‌کنیم.

این کارشناس ارشد علوم قرآنی اظهار کرد: در روایت‌ها آمده است که حضرت مهدی (عج) حتی به ما سلام می‌کنند، جواب سلام ما را می‌دهند، روی فرش ما قدم می‌گذارند و نزد ما رفت و آمد می‌کنند و آن حضرت ما را می‌شناسند، اما ما ایشان را نمی‌شناسیم.

جمعه انتظار
وی توضیح داد: آغاز امامت امام زمان (عج) آغاز روشنایی بر جهان اسلام است. برکت‌ها و نعمت‌هایی که از سوی امام دوازدهم (عج) به ما می‌رسد مانند آثار پر برکتی است که از خورشید پشت ابر به انسان‌ها می‌رسد همان گونه که با وجود ابری بودن آسمان، هوا تاریک نمی‌شود و خورشید همواره کار خودش را انجام می‌دهد.

شمس تصریح کرد: غیبت امام زمان (عج) مانند این است که نمی‌توانیم به صورت مستقیم تابش خورشید را حس کنیم، اما با وجود این، خورشید کار خود را به خوبی انجام می‌دهد و تمام ویژگی‌های خودش را به ما منتقل می‌کند.

این کارشناس ارشد علوم قرآنی یادآور شد: همان گونه که در زیارت جامعه کبیره نیز به آن اشاره شده، خداوند رزق و روزی دنیا را به یمن وجود آن حضرت تقسیم می‌کند و اگر می‌بینیم که نعمت‌هایی از سوی خداوند متعال به سوی مردم سرازیر می‌شود، همه به برکت وجود امام زمان (عج) است، بنابراین ما به خوبی از نعمت‌های وجودی آن حضرت بهره‌مند می‌شویم.

منبع: میزان

 

منبع: جهان نيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jahannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جهان نيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۵۵۰۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)

به گزارش خبرگزاری مهر، محمد جلال‌مآب در حاشیه بازدید شیخ عبدالمهدی کربلایی متولی شرعی حرم امام حسین (ع) از مراحل پیشرفت طرح توسعه حرم که با همت مهندسان، استادکاران و هنرمندان ایرانی در حال ساخت است، گفت: فاز نخست طرح جامع توسعه حرم امام حسین (ع) مزین بنام صحن و شبستان حضرت زینب (س) بیش از ۶۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی افزود: براساس طرح صحن حضرت زینب (س)، ساخت ۴ شبستان در تراز رو و زیرسطحی به‌نام‌های شبستان حضرت علی اکبر (ع)، شبستان امام حسین (ع)، شبستان باب القبله و شبستان عقیله در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: از این تعداد، شبستان حضرت علی اکبر (ع) در روبروی خیمه‌گاه حسینی و به مساحت حدود ۲هزار و۸۰۰ مترمربع در طبقه همکف قرار دارد و سه شبستان دیگر در تراز زیر سطحی ساخته می‌شود.

به گفته وی، شبستان عقیله به مساحت ۲هزارمترمربع در شمال ساختمان مقام حضرت زینب (س)، شبستان امام حسین (ع) به مساحت ۴هزار و۸۰۰ مترمربع در جنوب ساختمان مقام و شبستان باب القبله به مساحت ۲هزار و۵۰۰ مترمربع در جنوب در باب القبله حرم مطهر همگی در تراز زیر سطح در حال ساخت است.

وی درباره سایر طرح‌ها و اقدامات ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات گفت: این تشکل مردم نهاد با پشتیبانی خیران و نذر دوستداران اهل بیت علیهم السلام، بیش از ۱۸۰ طرح مرمت، بازسازی، خدماتی – رفاهی و توسعه‌ای را در شهرهای نجف، کربلا، کاظمین، سامرا، بلد، مسیب عراق و سوریه به اتمام رسانده یا در دست اجرا دارد.

وی یادآور شد: حدود یک سال است که طرح توسعه حرم امام علی (ع) در نجف اشرف مزین بنام صحن و شبستان حضرت زهرا سلام الله علیها به مساحت ۲۳۰ هزار متر مربع به اتمام رسیده و اکنون در حال بهره‌برداری است.

وی‌گفت: در کاظمین نیز طرح توسعه زیرسطحی مزین بنام شبستان حضرت امام محمد باقر (ع) به متراژ پنج هزار متر مربع طراحی شده و در حال اجراست.

جلال‌مآب گفت: پروژه استحکام بنای حرم مطهر امامین عسکریین علیهم السلام در سامرا نیز براساس دانش فنی روز و مهندسی پیشرفته در حال انجام است.

براساس این گزارش، علاقه‌مندان به مشارکت در طرح توسعه حرم‌های مطهر در عتبات می‌توانند به تارنمای ستاد توسعه و بازسازی عتبات و قسمت پرداخت آنلاین به نشانی https://atabat.org/fa/onlinepayment/form مراجعه کرده و کمک‌های خود را به میزان دلخواه اهداء کنند.

کد خبر 6092947 سمانه نوری زاده قصری

دیگر خبرها

  • رفع بحران ناترازی انرژی با ۲۰ درصد صرفه‌جویی
  • آثار شهید مطهری عقل را تسلیم و دل را راضی می‌کند
  • ابوترابی فرد خطیب این هفته نماز جمعه تهران
  • تقویت و ترویج آثار شهید مطهری موجب بصیرت افزایی
  • معلمانِ نیک به خدا نزدیک ترند
  • ساخت ۴ شبستان جدید در طرح توسعه حرم امام حسین (ع)
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • شوراها رکن مردم سالاری و از برکات نظام اسلامی هستند
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟