Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- محمدی گفت: امام زمان (عج) در سن ۵ سالگی عهده دار منصب امامت شیعیان شدند و براساس آنچه که در روایت‌ها به آن‌ها اشاره شده، تا آن زمان هیچ فردی از وجود مبارک آن حضرت آگاهی نداشت.

سلمان محمدی کارشناس مذهبی در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان گفت: امام دوازدهم (عج) لقب‌های بسیاری دارند که از جمله آن‌ها می‌توان به مهدی، خاتم، حجت، صاحب الامر، صاحب الزمان، قائم و خلف صالح اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: با شهادت امام حسن عسکری (ع)، امام زمان (عج) در سن ۵ سالگی عهده دار منصب امامت شیعیان شدند و براساس آنچه که در روایت‌ها به آن‌ها اشاره شده، تا آن زمان هیچ فردی از وجود مبارک آن حضرت آگاهی نداشت.

وی یادآور شد: دوران زندگی امام زمان (عج) به ۴ دوره تقسیم می‌شود که دوره نخست شامل تولد ایشان تا غیبتشان است و دوره دوم غیبت صغرا حضرت مهدی (عج) را شامل می‌شود.


محمدی تصریح کرد: همچنین دوره‌های سوم و چهارم به ترتیب شامل دوره غیبت کبرا امام زمان (عج) و دوره حکومت این حضرت می‌شود.

حجت الاسلام والمسلمین محمد صابری کارشناس علوم قرآنی در گفت و گو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان درباره زمان زندگی امام یازدهم و شرایطی که حکومت ایجاد کرده بود اظهار کرد: در مدت زندگی امام یازدهم جنگ خونین قدرت در گروه های خلافت غاصب و جاهل صورت گرفته بود. نکته مهم این بود که در متن احادیث و روایات رسول الله متوجه شدند شخصی که گفته می شود بعد از او، قیام کننده متولد می شود امام حسن عسکری(ع) است؛ بنابراین امام را در فضای نظامی قرار دادند و ایشان در زمان معتمد عباسی در زندان بودند و معتمد حضرت را مسموم می کند و به شهادت می رساند.

وی ادامه داد: درس، کلام، خطبه، تربیت شاگردان و فعالیت های امام برای حکومت تهدید بود. بنابراین دشمنان و حکومت معتقد بودند چون فرزندی از امام به دنیا نیامد، فرزند ذکور هم نداشتند و در سن کم قرار داشتند تصمیم گرفتند که ایشان را با زهر به شهادت برسانند تا به مقاصد خود براساس نقشه هایشان برسند؛ بی خبر از این که حضرت صاحب فرزند هستند و قدرت خداوند همراهشان است.

حجت الاسلام والمسلمین صابری ادامه داد: ماموران به دنبال کشتن فرزندی که قرار است راه امامت را ادامه دهد، بودند. بنابراین بعد از بررسی به این نتیجه رسیدند که هیچ یک از همسران امام بادار نیستند و خیالشان از نبود امام دوازدهم راحت شد، در حالی که حضرت مهدی(عج) به دنیا آمده و در پس پرده خانه بود.

این کارشناس علوم قرآنی به تاثیر همسر امام حسن عسکری(ع) در ادامه راه امامت اشاره وخاطرنشان کرد: برای یک زن و مرد باید لیاقت و قابلیت پدر و مادر شدن امام(ع) باشد. یک طرف امام حسن عسکری(ع) است که شخصیت و زندگی او مشخص است و در طرف دیگر نرجس خاتون با ویژگی های والای خود از سوی خدا برگزیده شد. مادری حضرت ولی عصر(عج) برای نرجس خاتون رقم خورد و برای این که ماموران حکومت متوجه تولد و حضور فرزندی از امام حسن عسکری(ع) نشوند، تا نیمه شب نیمه شعبان سال 255 هجری یعنی ساعاتی قبل از وضع حمل، حتی نرجس خاتون نمی دانست که باردار است. چون اگر قرار بود علائم در ظاهر او نمایان باشد، ممکن بود به کسی بگوید و این مسئله منتقل شود.

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۳۵۴۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»

برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» همزمان با نودمین سال تاسیس دانشگاه تهران در باغ موزه نگارستان آغاز می‌شود.

به گزارش ایسنا، برنامه‌های «تا صد سالگی»، پس از همایش «آینه‌دار دوران» برای نکوداشت استاد باستانی پاریزی طراحی شده است؛ «آینه‌دار دوران» عنوان برنامه‌های بزرگداشت استاد باستانی پاریزی است که ۷ سال قبل همزمان با روز معلم فعالیت‌هایش آغاز شد.

برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» همزمان با نودمین سال تاسیس دانشگاه تهران، هفتم خرداد ماه در باغ موزه نگارستان با افتتاح یک سالن به نام این نویسنده و استاد تاریخ  همراه خواهد بود.

در این سالن آثار اهدایی هنرمندان با موضوع باستانی پاریزی به نمایش گذاشته خواهد شد.

همچنین در این روز برنامه خلق ۱۰۰ تصویر با موضوع زندگی و آثار محمد ابراهیم باستانی پاریزی توسط ۱۰۰ تصویرگر آغاز می‌شود. قرار است در تولد این نویسنده تصاویر به نمایش گذشته شود.

قرار است از آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی» در خرداد ماه ۱۴۰۳ تا صدمین سال تولد این ادیب در دی ماه ۱۴۰۴، سلسله برنامه‌هایی به نام و برای او برگزار شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه‌های «تا صد سالگی باستانی پاریزی»
  • لزوم مردمی شدن کنگره ملی ۲۴ هزار شهید استان اصفهان
  • قصه درخشان کاپیتان تیم ملی 18 ساله شد
  • پوشش ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در چهارمین جشنواره امامت و مهدویت
  • ۱۵۰ هزار شرکت‌کننده در جشنواره سراسری امامت و مهدویت تحت پوشش قرار می‌گیرند
  • دانشجویی که فرمانده جنگ بود
  • دست‌درازی به دختر خردسال توسط پدر | مادر با مفتول شوهرش را کشت!
  • فال انبیا فردا سه‌شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • «حشاشین» روایتگر حسن صباح تروریست یا کلیددار بهشت؟
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی